Op zoek naar nieuw talent

Op zoek naar een toffe, relevante bijbaan? Toe aan een nieuwe uitdaging? Net afgestudeerd? Of gewoon zin in een nieuwe baan? Dat komt goed uit. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken. Of je nou op zoek bent naar een parttime- of fulltimebaan; bij ons vind je het allemaal.

Windowsketch is een ambitieuze en snelgroeiende scale-up binnen de digitale media. We hebben mooie merken als klant en we zijn bezig met toffe projecten. Werken bij Windowsketch betekent dan ook werken bij een innovatief en toekomstgericht bedrijf. Je wordt onderdeel van een leuk, jong en zeer gemotiveerd team. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een potje tafeltennis of darts. Ook organiseren we regelmatig borrels, uitjes en andere leuke dingen.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Staat de juiste vacature voor jou er niet tussen, maar denk je wel onmisbaar te zijn voor ons bedrijf? Overtuig ons! We staan altijd open voor nieuw talent. Stuur een open sollicitatie naar recruitment@windowsketch.eu.

fulltime

PROJECT MANAGER^

Windowsketch is een ambitieuze en snelgroeiende scale-up binnen de digitale retail media met een sterke focus op digitale technologie. We zijn een ‘solution provider’ en helpen retailers digitaal te transformeren en meer waarde te creëren. Adverteerders laten wij het daadwerkelijk gerealiseerde bereik zien, zodat ze precies zien waarvoor ze betalen. Fijn voor retailers die met onze technologie extra inkomsten genereren. We hebben mooie merken als klant en we zijn bezig met toffe kleine en hele grote projecten. Werken bij Windowsketch betekent dan ook werken bij een innovatief en toekomstgericht bedrijf. Je wordt onderdeel van een leuk, jong en zeer gemotiveerd team. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een potje tafeltennis of darts. Ook organiseren we regelmatig borrels, uitjes en andere leuke dingen.

Ons bedrijf groeit en we komen mensen tekort.

Daarom zijn wij op zoek naar jou, Project Manager!

Functieomschrijving

Wij zoeken een Project Manager. In deze zeer uitdagende baan ben je verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van projecten en het operationeel aansturen van leveranciers, aannemers en dienstverleners. Je onderhoudt contacten met alle betrokken externe partijen en weet als geen ander de best mogelijke prijsafspraken te maken met aannemers, installateurs en leveranciers van goederen en diensten. Kwaliteitsbewaking en optimalisatie van processen (zowel intern als extern) zorgen voor een glimlach op je gezicht. En tenslotte vind jij het geen probleem om zorg te dragen voor een optimaal ingerichte en functionerende administratie. Hier ben jij tenslotte onwijs goed in!


Waarom wil je bij ons werken?

Omdat het nieuw is wat Windowsketch doet: we genereren een nieuwe inkomstenbron voor retailers en daar word jij onderdeel van.

We leveren waar voor hun geld aan adverteerders: we maken bereik aantoonbaar.

We zijn bloedje fanatiek als het moet, relaxed als het kan. Thuisbasis Amsterdam. We gaan ervan uit dat je zelf aangeeft wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Of dat nu in tijd, spullen of ondersteuning is. Tegelijkertijd weet je het belang van nauw samenwerken met je collega's. Je bent kritisch en je durft ‘nee’ te zeggen tegen nieuwe verzoeken, of een alternatieve oplossing voor te stellen als jij denkt dat dit beter is.

Omdat wat jij doet grote impact heeft: je gaat voor het ECHTE werk. Je hebt een innerlijke drive om dingen altijd nog beter te maken, want je werk is nooit ‘af’. Fouten maken vind je niet erg, daar leer je alleen maar van. Jij verwacht wat van ons, wij van jou. Zoals dat we in goede sfeer samen kunnen werken. Je functioneert als een spin in het web en bent verantwoordelijk voor het behouden van overzicht op de concrete doelen die gesteld zijn.

We zetten er uiteraard ook wat tegenover: een vriendelijk maandelijkse donatie op een bankrekening naar keuze, prima arbeidsvoorwaarden, een fijne plek om te werken met onwijs toffe collega's. Allemaal erop gebrand om van onze succesvolle scale-up de beste 'digital out of home' speler op de retailmarkt te maken. Woon je niet in Amsterdam? Dan nemen wij ook het gedoe met de NS voor onze rekening.

En hier nog even de dingen op een rijtje waarvan we denken dat het handig is als jij ze hebt:

 • Je hebt relevante (technische) werkervaring in (Digital) Out of Home
 • Je hebt een ‘screw it, let’s do it’ mentaliteit en weet mensen te motiveren
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor technische vraagstukken
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over overtuigingskracht en inlevingsvermogen
 • Je hebt ervaring met (operationeel) projectmanagement en procesoptimalisatie en vind het geen probleem om samen met ons te kijken wat, waar en hoe deze taken het beste ingevuld kunnen worden
 • Stress? Dat woord ken je niet. Jij kan werken onder hoge druk

  Wij houden niet zo van cv’s waarin iemand ons vertelt op welke middelbare school hij of zij gezeten heeft en in welke supermarkt je vroeger vakken hebt gevuld. Wij hebben liever een sollicitatie waarin je kort vertelt wie je bent en waarom je geknipt bent voor deze baan. Als een bepaalde studie of werkgever daar relevant voor is lezen wij dat vast terug.

  Interesse? Klik dan hier om te solliciteren.

 • fulltime

  Senior PHP Developer ^

  Functieomschrijving

  Als Senior PHP developer ben je betrokken bij de doorontwikkeling van ons narrowcasting platform. Je bent verantwoordelijk voor uitbreidingen en optimalisatie van het platform.

  Dat betekent zowel het ontwikkelen van nieuwe features als het refactoren van bestaande code. Het is daarom belangrijk dat je zowel in de backend als frontend goed overweg kan. Jij bent meer dan een programmeur: je bent onderdeel van een scrum team dat elkaar helpt om samen een prachtig product neer te zetten.

  Wat verwachten we van je?
  Minimaal 7 jaar PHP programmeer ervaring, HBO/WO denk- en werkniveau
  Beheersing van frameworks.
  Kennis van / ervaring met SCRUM.
  Ervaring met HTML /CSS, API’s/REST-services en MySQL.
  Ervaring met GIT, in staat om zelfstandig SQL queries te kunnen schrijven.
  Kennis van / ervaring met UNIX/Linux (Ubuntu).
  Beheersing van Laravel is een pre.
  Kennis van / ervaring met frontend development is een pré.
  Certificering in één of meer van de vereisten is een pré.

  Soft skills:
  Sterke analytische vaardigheden
  Pragmatisch, flexibel, resultaatgericht
  Goede communicatieve vaardigheden (teamplayer)
  Een goed overzicht hebben; helicopterview

  Iets voor jou? Stuur een bericht naar recruitment@windowsketch.eu met je CV en een korte motivatie. Vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mail met je contactgegevens en we bellen je direct terug.

  fulltime

  Support / Servicedesk Medewerker ^

  Wij zijn een onafhankelijke ‘out of home’ mediaexploitant in de retail met een sterke focus op digitale technologie. Online methodieken vertalen we naar de offline wereld. We verhandelen advertenties in fysieke winkels zodat er meer conversie plaatsvindt.

  Adverteerders laten we het daadwerkelijk gerealiseerde bereik zien, zodat ze precies weten waarvoor ze betalen. Fijn voor retailers, die met onze technologie extra inkomsten genereren. Fijn voor iedereen die de beelden ziet, want je ziet en voelt dat de boodschap voor jou is. En het wordt allemaal nog beter nu steeds meer partijen daar gebruik van maken. Kortom: Ons bedrijf groeit en we komen mensen tekort.

  Daarom zijn wij op zoek naar jou, SUPPORT / SERVICEDESK MEDEWERKER!

  Functieomschrijving

  Wij zijn op zoek naar een onwijs enthousiaste, communicatief sterke en oplossingsgerichte persoon voor een uitdagende rol binnen onze organisatie.

  Als servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dat zijn vooral technische leveranciers en medewerkers van landelijke RETAIL ketens.

  Je bent verantwoordelijk voor de registratie van incidenten en het identificeren en vastleggen van problemen. Je voelt je thuis in het ondersteunen van klanten, bewaakt de opvolging van gemaakte service-afspraken en ziet erop toe dat meldingen binnen de SLA overeengekomen termijnen worden opgepakt. Ook beheer je klantinformatie in onze systemen en lever je rapportages en gebruikersinformatie aan.

  Waarom wil je bij ons werken?

  Omdat het nieuw is wat Windowsketch doet: we genereren een nieuwe inkomstenbron voor retailers en daar word jij onderdeel van.

  We leveren waar voor hun geld aan adverteerders: we maken bereik aantoonbaar.

  We zijn bloedje fanatiek als het moet, relaxed als het kan. We gaan ervan uit dat je zelf aangeeft wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Of dat nu in tijd, spullen of ondersteuning is. Je kan goed zelfstandig werken maar tegelijkertijd weet je ook wat het belang is van nauw samenwerken met je collega's in Amsterdam.

  Omdat wat jij doet grote impact heeft: je gaat voor het ECHTE werk en je schrikt niet van termen als SLA, software, players & html. Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en steekt graag je handen uit de mouwen. Planning is your middle name! Jij verwacht wat van ons, wij van jou, zoals dat we in goede sfeer samen kunnen werken. Dat je onze klanten ondersteunt met je no nonsense, open en ambitieuze instelling. Maar tegelijkertijd weet je ook wanneer je nee moet zeggen. Werkervaring met Jira is een dikke plus maar geen vereiste. Daarentegen is ervaring met ITIL en SERVICE NOW wel een vereiste. Ervaring in retail zou top zijn!

  We zetten er uiteraard ook wat tegenover: een vriendelijk maandelijkse donatie op een bankrekening naar keuze, prima arbeidsvoorwaarden, een fijne plek om te werken met onwijs toffe collega's. Allemaal erop gebrand om van onze succesvolle start-up de beste 'digital out of home' speler op de retailmarkt te maken. Woon je niet in Amsterdam? Dan nemen wij ook het gedoe met de NS voor onze rekening.

  Soort dienstverband: Voltijd

  Opleiding:

 • MBO (Aanbevolen)


 • Iets voor jou? Stuur een bericht naar recruitment@windowsketch.eu met je CV en een korte motivatie. Vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mail met je contactgegevens en we bellen je direct terug.

  fulltime

  Medior PHP Developer ^

  Het Windowsketch team ontwikkelt software voor data gedreven communicatie via schermen. Onze klanten zijn vooral grote retailketens die hoge eisen stellen aan performance. Bij Windowsketch werk je met de laatste technieken en moderne frameworks. Real-time communicatie is essentieel en koppel je verschillende databronnen om campagnes op de juiste plek, het juiste moment, in de juiste context aan de juiste consument te tonen.
  Ivm de snelle groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een:

  Medior PHP Developer

  Als Medior PHP developer ben je betrokken bij de doorontwikkeling van ons narrowcasting platform. Je bent verantwoordelijk voor uitbreidingen en optimalisatie van het platform. Dat betekent zowel het ontwikkelen van nieuwe features als het refactoren van bestaande code. Het is daarom belangrijk dat je zowel in de backend als frontend goed overweg kan. Jij bent meer dan een programmeur: je bent onderdeel van een scrum team dat elkaar helpt om samen een prachtig product neer te zetten.

  Wat verwachten we van je?
  Minimaal 4 jaar PHP programmeer ervaring, HBO/WO denk- en werkniveau
  Beheersing van frameworks.
  Kennis van / ervaring met SCRUM.
  Ervaring met HTML /CSS, API’s/REST-services en MySQL.
  Ervaring met GIT, in staat om zelfstandig SQL queries te kunnen schrijven.
  Kennis van / ervaring met UNIX/Linux (Ubuntu).
  Beheersing van Laravel is een pre.
  Kennis van / ervaring met frontend development is een pré.
  Certificering in één of meer van de vereisten is een pré.

  Soft skills:
  Sterke analytische vaardigheden
  Pragmatisch, flexibel, resultaatgericht
  Goede communicatieve vaardigheden (teamplayer)
  Een goed overzicht hebben; helicopterview

  Iets voor jou? Stuur een bericht naar recruitment@windowsketch.eu met je CV en een korte motivatie. Vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mail met je contactgegevens en we bellen je direct terug.

  stage

  Stagiaire Systeembeheer MBO/HBO ^

  Wij zijn een onafhankelijke ‘out of home’ mediaexploitant in de retail met een sterke focus op digitale technologie. Online methodieken vertalen we naar de offline wereld. We verhandelen advertenties in fysieke winkels zodat er meer conversie plaatsvindt.

  Adverteerders laten we het daadwerkelijk gerealiseerde bereik zien, zodat ze precies weten

  waarvoor ze betalen. Fijn voor retailers, die met onze technologie extra inkomsten genereren. Fijn voor iedereen die de beelden ziet, want je ziet en voelt dat de boodschap voor jou is. En het wordt allemaal nog beter nu steeds meer partijen daar gebruik van maken. Kortom: Ons bedrijf groeit en we komen mensen tekort.

  Daarom zijn wij op zoek naar een stagiaire systeembeheer MBO/HBO

  Functieomschrijving

  Wij zoeken een STAGIAIRE SYSTEEMBEHEER MBO/HBO. In deze zeer afwisselende baan ben je verantwoordelijk onze systemen en netwerken. Jij moet ervoor zorgen dat deze tip-top in orde worden en blijven. Je moet denken aan systemen in de meest breedste zin van het woord; remote servers, kantoor infra en de systemen van onze medewerkers.

  Waarom wil je bij ons werken?

  Omdat het nieuw is wat Windowsketch doet: we genereren een nieuwe inkomstenbron voor retailers en daar word jij onderdeel van.

  We leveren waar voor hun geld aan adverteerders: we maken bereik aantoonbaar.

  We zijn bloedje fanatiek als het moet, relaxed als het kan. Thuisbasis Amsterdam. We gaan ervan uit dat je zelf aangeeft wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Of dat nu in tijd, spullen of ondersteuning is. Je kunt goed zelfstandig maar ook in een team werken. Je bent kritisch en je durft ‘nee’ te zeggen tegen nieuwe verzoeken, of een alternatieve oplossing voor te stellen wanneer jij denkt dat dit beter is.

  Omdat wat jij doet grote impact heeft: je gaat voor het ECHTE werk. Je hebt ervaring met LINUX en netwerken (zoals firewall, switches, ethernet/WiFi). Is leergierig jouw ‘middle name’ en kun je goed met mensen omgaan? Dan zit je hier op de juiste plek. Het liefst zien wij je minimaal 3 dagen per week (liefst fulltime) bij ons op kantoor.

  We zetten er uiteraard ook wat tegenover: een vriendelijk maandelijkse donatie op een bankrekening naar keuze, prima arbeidsvoorwaarden, een fijne plek om stage te lopen met onwijs toffe collega's. Allemaal erop gebrand om van onze succesvolle start-up de beste 'digital out of home' speler op de retailmarkt te maken. Woon je niet in Amsterdam? Dan nemen wij ook het gedoe met de NS voor onze rekening.

  Spreekt jou deze stageplek aan?

  Stuur een bericht naar recruitment@windowsketch.eu met je CV en een korte motivatie. Vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mail met je contactgegevens en we bellen je direct terug.

  Neem contact met ons op!

  Nieuwsgierig geworden of gewoon een prangende vraag?

  > Contact opnemen